1 Aralık 2011

YILBAŞI PARTİSİ İÇİN ÖNERİLER

     Yılbaşı akşamı evdeyseniz harika bir parti düzenleyebilirsiniz.Küçük bir arkadaş grubuyla her zamankinden daha eğlenceli bir davet vermek için işte öneriler...


      1. Rahatlayın:
   Bir partiyi keyifli kılmanın ilk kuralı ev sahibinin kendini rahat hissetmesidir. Telaş yapmadan aksaklıkları ya da eksiklikleri bir krize dönüştürmeden sorunların üstesinden gelmeye çalışın.
     
       2. Müzik:
  Müzik eğlencenin en önemli kısımlarından biri. Gelen konukların zevkini de dikkate alarak müzik seçimini yapınız. 


      3. 2011 Panosu:
  Parti davetlilerinizden 2011 yılına ait anılarını anlatan fotoğrafları getirmelerini isteyebilirsiniz. Bunlarla ilgili bir pano hazırlayıp, bolca eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.

     4. Karşılama:
   Her bir konuğunuzu kapıda karşılamayı unutmayın. Ayrıca konuklar için minik kostümler hazırlayabilirsiniz. Evde de kolaylıkla yapabileceğiniz şapkalar, maskeler, peruklar eğlencenizi pekiştirir.

      5. Yemek:
   Tam teşekküllü bir sofra kurmak yerine kokteyl tarzı ya da bistro tarzı bir parti de hazırlayabilirsiniz.Bunun için küçük sehpa, masa ve pufları kullanabilirsiniz.Ayrıca atıştırmalıklar evin pek çok bölümünde yer alabilir.Ancak özel bir gecede unutulmaması gereken en önemli ikili şarap ve çikolata ikilisi!

      6. Gereçler:
    Yemek servislerinin ve meşrubat bardaklarının toplu bir yerde olmasına dikkat edin.Böylece herkes ihtiyacı olan gerece kolaylıkla ulaşabilir.

      7. Dekorasyon:
     Evi parti havasına bürümek için balonlar, renkli süsler kullanabilirsiniz. Ayrıca yere ya da duvara yönlendirme okları yapıştırarak konukların evin bölümlerini ya da aktivite düzenleyecekseniz bu alanları kolay bulmalarını sağlayabilirsiniz.




      8. Sunum önemli:
     Hazırlayacağınız küçük atıştırmalıkları bile farklı tabaklarda ve farklı süslemelerde sunarsanız çok daha iştah açıcı olacaktır.

      9. Geri sayım: 
     Yeni yılda geri sayım için büyük ve gösterişli bir saat edinin. Emin olun saniyeleri saymak çok daha heyecanlı olacak!

      10. Dilek kutusu ve taşları:
   Güzel dileklerinizi düzgün taşlara renkli boyalarla yazabilir bunları konuklarınıza hediye olarak verebilirsiniz. Ayrıca geceye özel bir dilek kutusu yapabilirsiniz. Dilek kutusuna herkes 2012'den beklentilerini atabilir.
    

3 yorum:

asmabahce dedi ki...

Yeni yila bundan sonra 3 kisi girecegiz, minik kizimiz da ailemize katildi o yuzden ayri bir heyecani var bu defa

gülümse dedi ki...

hmmmm herşey düşünülmüş gerçekten.orjinal fikirler var.bu arada mimlemiştim seni ona göre:)

Unknown dedi ki...

ev partisi düşünen ben için faydalı öneriler olmuş :)