5 Aralık 2011

Bu Pazar

    Pazar günlerini oldum olası çok sevmişimdir. Evlenmeden önce de böyleydi bu, çok küçükken de. Pazar günleri tüm aile evde olurduk. Hava güzelse pikniğe gider, yağmurluysa  annem evimizi mis gibi kek kokularıyla doldururdu. Evimizi tertemiz yapar, pazar gününü yıkanma günü ilan ederdi. Küçüktük, pazarlar da keyifli...
   Büyüdükçe dağıldık, ayrı yuvalarımız ayrı hayatlarımız oldu ama yine mutluyuz biz, Çünkü hep içimizde o pazarların tadını hissettik. Bir pazar günü yine beraber edeceğimiz lezzetli kahvaltıların hayalini kurduk.
   Bu pazarda eşimle o ''huzurlu'' pazarlardan yaşadık. Bize yazdan kalma bir günü anımsatan, özlediğimiz güneşe bakıp  teşekkür ettik. Aralık'ın 4'ünde kahvaltımızı balkonda yapmanın şerefine ulaştık:)




   Cumartesi günü büyük bir heyecanla basketbol topu aldık, haftaya eşimin bankalar arası basket maçı var. Biz de biraz antreman yapalım dedik, bayadır oynamıyordum ne de özlemişim:) Başlamadan önce beni hafife alan eşimin, basket performansım karşısındaki bakışları çok eğlendirdi beni:)
 

      Sonra yaklaşan yeni yıl için biraz dolaşıp, alışveriş yaptık. Sizler için de biraz ajanlık yapıp güzel resimler yakaladım:)





                                                    Kardan adamlı tuzluklara bayıldım!!




                                                              Her yer kırmızı beyaz!!


                                                                    'Mutlu haftalar!'

10 yorum:

DEFNE YAPRAĞI:)))))))) dedi ki...

kareler çok hoş sizlerede mutlubir hafta diliyorum sevgiler:)

Adsız dedi ki...

aralık ayında güneşli bi haftasonu görmek beni de çok çok mutlu etti ama tabi yine her zamanki gibi tek olduğumdan kahvaltımda kar da yağmış olsa balkonun bi anlamı yoktu ;))

evin objelerin ferahlığı vs hepsi çok güzel... güle güle oturun ;)

fuli nam ı diğer öyle değil aslında :)

Hestia dedi ki...

FULY HOŞGELDİN O ZAMAN:)

Nilgün Torunoğlu dedi ki...

Nasıl seviyorum bu blog dünyasını bilemezsin. Seninle - de geç de olsa - tanıştığıma çok memnun oldum. Zevkli ince ruhlu ve besbelli tarz sahibi bir arkadaşım daha oldu. Artık sabah kahvelerimi içerken sen de yanımdasın :)Sevgilerimle...

Hestia dedi ki...

Yorumun içimi ısıttı colette, kahvene elimden geldiğince güzel eşlik ederim umarım.

Unknown dedi ki...

Allahım ne tatlısın sen, Pazar günlerinin sıcaklığını ben de hala içimde hissediyorum. En kısa zamanda çocukluğumuzdaki gibi hepberaber o güzel kahvaltıya oturmayı ümit ediyorum.
Eviniz, basket sahanız müthiş, biz de geldiğimizde bir maç yapıp bizi hafife alan kocalarımıza nanik yapalım.

http://www.hergunluk.com

Hestia dedi ki...

Ümit etmek mi:) BENce çok az kaldı 18 Aralık sabahını bekle:) Belki annemde bir sürpriz yapar fena mı olur! Seni seviyorum.

nihal dedi ki...

ne güzel bir gün :)

S&A dedi ki...

Pazar kahvaltınızı Aralık ayında balkonda yapmak ne büyük zevk :) yılbaşı temasıyla mağazalar ve vitrinler içimi açıyor benim de,kırmızının enerjisi :)

Hestia dedi ki...

kIRMIZININ ENERJİSİ, yENİ bir yılın coşkusu... Mutluluk!!