9 Şubat 2012

Portakalı Soydum, ''Başucu''ma Koydum

    Yaklaşık dört ay oldu evleneli, hep alacaklar listesi bir gün bitecek diye düşünüyorum ama malesef, bitmedi bitmiyor:)

     Sehpalarımızı aldık, misafirler gelmeye başladıkça artan ihtiyaç doğrultusunda minik evimize daha fazla eşya sokmamama düşüncemize direnemedik.Fena mı oldu? Çok da iyi oldu ve kullanışlı krem renkli mini sehpalar oldukça işimizi gördü.

    Şimdiyse yatak odamızda üzerinde bilumum biblo bulunan komodinler gözüme çarpıyor, şunlara bi' başucu abajuru lazım diyorum.Araştırmalara başladım, öncelikle yatak odasında ışığın gözümüzde patlamaması gerekiyor. Mümkün olduğu kadar loş, otel odası havasında rahatlatıcı bir ışık idealler arasında.







     Ben şimdilik bunlar üzerinde düşünüp esinlenmeye çalışıyorum.Ama değerli okuyucular sizden de bir isteğim var:) Bana başucu  lambanızın veya yatak odası aydınlatmalarınızın çekilmiş bir resmini gönderirseniz hem burada paylaşmış oluruz hem de bana yardımı olur ne dersiniz?

   Mesela Kübra Hanım'ın ''başucu''nda bu yatak başı ve örtüsüyle uyumlu English Home markalı abajur var.




     
                                                        Hadi sizde ''başucu''na katılın:)

5 yorum:

Elifinelizi dedi ki...

benim evliliğim 10 . yılı ama halen eksiklerim var hehehhee yani hiç bitmiyorr anlıyacağın .
benim tepe aydınlatmam bile yok yatakodasında . paylaşabilirim ama o kadar eski abajurlarım . gurup aydınlatmadan almıştım . Hoşş bugün yarın köklü bir değişiklik yapacağım odanın genelinde ve renklerinde göndereyimki bu halleri banada anı olarak kalsın .
Birde elektirikçimize ayarlatmıştık elektrik düğmelerinede bağlılar . yani odaya girince direk başucu abajurları aydınlanıyor .

tubitos dedi ki...

ahh keşke benim de bir evim bir başucu lambam olsaydı da paylaşsaydım, kısmetse ben 7 ay sonra göndereyim canım :)

Hestia dedi ki...

O zaman merakla bekliyorum cnm resimleri, sana da anı olarak kalır..

Hestia dedi ki...

Demek o büyük güne son 7 ay:) su gibi akar geçer zaman, snra bi bakmışsın hestiascottage 'a evinden kareler ve başucu lambalı resimler gönderiyorsun:)
Olamaz mı?
Olabilir:)

Rainbow Gatherer dedi ki...

selam :) bende yeni evlendim bu yaz :) evim provence stili yani fransız köy evi ve ingiliz tarzı birazda. aşağıda blogumun linkinde yatakbaşucumu görebilirsin :)

http://rainbowgatherer.blogspot.com/2011/11/home.html