24 Ocak 2012

Yok yok hiç dedikodu yapmadık(!)

  Heyy, nasılsınız değerlilerim:) Yeni bir hafta başladı yine, beni tanıyanlar bilir ikinci üni. yi de okuyup bitirme çabaları içindeyim.Bu hafta sonu da ''sosyoloji'' finalleri vardı. Bitirdim alnımın akıyla şimdi geçtik mi kaldık mı -düşüncesi sardı tabi:) Ama büyük bir rahatlık içinde olduğum yadsınamaz.

  Bu aralar havanın da soğukluğundan kaynaklanan evde kızlarla buluşmalar giderek artar pozisyonda. Severim misafirleri, ama onları misafir olarak görmeyi pek sevmem, kendilerini evinde hissetsinler diye elimden geleni yaparım. Kızlar toplanıp toplanıp yeni evli arkadaşlarına gelirken elleri boş gelmemişler, hepsi içlerinden gelen sevimlilikleriyle bana uygun bir şeyler bulup almışlar.

  Pazar günü boncuğum , takım olarak sürekli fark attıkları(!) bir basket maçına daha gitmişken bizde ortaokul kankişleriyle buluştuk. Yıllar geçmiş üstünden eski fotoğraflara, yapamadığımız dans gösterilerine kahve-kek- kurabiye üçlüsüyle dem vurduk. Çokça güldük.



    Kızlar gelirlerken Anthurium, Türkçe adıyla Flamingo çiçeği almışlar. Çok sağlam bir bakıma ihtiyacı olan bu bitki aslında yerini, kabını ve bizi severse uzun yıllar onunla yaşayabileceğimizi de söylüyor. Bu capcanlı kırmızı rengini nasıl koruyabileceğim hakkında bilgisi olan deneyimli Flamingocular varsa onların yardımlarını bekliyorum:)


    Pazartesi zorlu çabalar sonucu buluşup gelen lise arkadaşım ve onun tatlı ev arkadaşı ile de-- yok, yok dedikodu yapmadık! Bu konuda gayet masumuz. NG'nin yıllardır bahsettiği ev arkadaşıyla sanki yıllardır tanışıyor gibiydim. Samimi, sıcak ve güleryüzlü bir arkadaşa daha sahip olduğum için sevindim. O da blogumdan aldığı tüyolar  ve evimin dekorasyonunda kullandığım objelere iyi dikkat etmiş olacak ki bana melekli biblolar almış:)



      Evime gelen hediyeler de başrolü üstlenen ''English Home'' dokuz yıllık biricik dostumu da etkilemiş olacak ki o da , dekoratif amaçla kullanabileceğim bu harika tabakları almış.




               Şimdiyse canımın içi annemi bekliyorum, yarın burda olacak ve mutlu edecek beni yine...

                                   Özlediklerinizin, sevdiklerinizin yanınızda olduğu günler dilerim...

12 yorum:

Her Günlük dedi ki...

hediyeler çok güzel, tabaklara bayıldım, bence duvara as:)
güle güle kullan beybi

Hestia dedi ki...

sizin hediyeler de süperdi:) teşekkür ederim nanum

our love dedi ki...

melek gibi bir insana melek alınır diye düşündüm :) iyi ki gelmişim seni ve cici evini gördüm tekrar görüşmek üzere :)

Hestia dedi ki...

Ah cnm benim sağolasın:) iyiki geldin :)

Zeynep'in Evi dedi ki...

Kızlar sana harika bir hediye almışlar nekadar güzel bir çiçek o..yalnız ben hiç usta olmadığımdan çiçek bakımında hem çok sever hem çok korkarım..

Evimin dekoratörü Esin dedi ki...

Bende de kırmızı bir Anthrium var. Geçen yaz plastik saksıda balkonda duruyordu, rüzgar onu 2 defa aşağıya uçurunca onu kırmızı seramik bir saksıya aktardık. Kışın kapalı balkonda yaşıyor. Çok ilgi gösteremememe rağmen gayet sağlam çıktı, hatta bu yılbaşı masasını çiçekleriyle süsledim... :)

Elifinelizi dedi ki...

şekerim hediyelerin çok ama çok güzel
buldum buldum senin evin pamuk şekeri kıvamında hehehe.
Umarım sınavlarda başarılı olursun .
Çiçek konusunda yardımcı olmak isterdim biliyormusun bilmem sıkça bahsederim utancımdan çiçek katili olmamdan . bence sen en iyisi netten araştır :)

Hestia dedi ki...

evet ben de cok beğendim çiçeği:) Ama şimdi özenle bakmak , küstürmemek gerek değil mi?

Hestia dedi ki...

Şu an benimki koyu renkli güneş geçirmeyen bir saksıda duruyor netten biraz baktım da bol güneş gören ama sıcak olmayan yerde mutlu oluyormuş. İnş. benimki de sağlam çıkar da 2013'ü görür:)

Hestia dedi ki...

Umarım başarı benden yana olur, güzel dileklerin için sağol cnm.
Ne güzel demişsin ''pamuk şeker'' diye:) Çok sevdim, zaten severim de pembiş yumuşak bulutu:)

Unknown dedi ki...

Hestia, canım senin postlarını okurken neden bu kadar huzur buluyorum acaba:))

pempe gönlüm sende dedi ki...

hediyeler süpermiş:)) ay ben bide evine bayıldım:)) dekorasyon postu istiyorummmm:))