5 Ocak 2012

Madame Coco

  Romantik Fransız tarzını yansıtan '' Madame Coco '' gidip görmeniz, atmosferini solumanız  ve keyiflenmeniz için birebir. Artık mağazalar, sattıkları ürünlerin tarzlarını yansıtmakta çok başarılı. Madame Coco'da da Paris sokaklarındaki butiklerin birindeymişsiniz gibi hissedeceksiniz. Ben çok beğendim, İstanbul'da hayran kaldım, Bursa'da da reklamlarını görünce çok mutlu oldum.Bir an önce gelsin:) İşte güzellikler...

















    Bu yazım aslında 5 Haziran'a ait, ama yenilemek istedim. Çünkü Madame Coco Ailesi facebook sayfalarında bana yazımdan dolayı  işte buradan  teşekkürlerini sundular.


    Siz de bu Paris atmosferini evinizde yaşamak ve romantizmin doruklarına ulaşmak istiyorsanız bu firmanın ürünlerini takip edin, facebook sayfalarından da izleyicileri olun. Böylece hem indirimlerden haberdar olur hem de online shopping fırsatlarını kaçırmazsınız. Benden söylemesi:)

6 yorum:

Polyanna dedi ki...

tuvalet kagidi icadi güzel olmus öyle asildimi en azindan fark edilmez öbür türlü cok ortalikta oluyor hos degil yani ama buna bayildim diyebilirim :)


buyumeyencocukk.blogspot.com

projecantasi dedi ki...

Çok beğendim. Ne kadar da zarif ürünler ve kendileri de bir o kadar zerafet göstermişler. Ne güzel. Bursa' da neredeler?

Hestia dedi ki...

Polyanna: Evet, bence de çok akıllıca ve kibar:) Hoşgeldin bloguma!

Proje Çantası: Bursa'da henüz şube açmadılar ama bekliyoruz! Hoşgeldiniz!

Rainbow Gatherer dedi ki...

ürünleri çok güzel bende post yapmıştım madame coco ile ilgili, çok sade ve şık .

http://rainbowgatherer.blogspot.com

Elifinelizi dedi ki...

ne zaman ne zaman bursada ??

Hestia dedi ki...

Elifinelizi: Henüz ne zaman açılacağına dair bir fikrim yok. Ama herkes gibi biran önce açılmasını bekliyorum:)

Rainbowgatherer: Evet, senin post'unu da okudum gayet başarılılar.