15 Eylül 2011

Yıllar Öncesinden Bir yazı...


 Biliyorsunuz şu sıralar toparlanma aşamasındayım, evdeki her şeye teker teker bakıyor gerekli-gereksiz ayırıyorum. Yıllardır sakladığım bazı şeylerin şimdi hiç anlam ifade etmediği, bazılarınınsa değersiz gibi bir köşeye atılmış olmasına rağmen şimdi baktığımda ''değer'' karmaşasından sıyrılıp kendine en üst sıralarda yer bulduğunu görüyor şaşırıyorum... Ve ajandalarım, ne de çok şey yazmışım onlara eskiden bloğum yoktu tabii:)) O zaman yıl 2006'dan bir yazıyı aynı şekliyle paylaşayım bugün sizinle hem biraz nostalji yapmış oluruz dimi:)

  NİCE ASKLAR YASANDI BİRBİR KORKUYLA,ipek saçlarıma dokunmasın dedi biri,biri masumluğumu kaybettirmesin.Hep kalplerde istenilen gibi yaşanılmak istendi aşklar.Adını bile koymadan akışına bırakanlar oldu ya da.
  Kaybederim korkusuyla yaklaşanlar kaybetti hep diğerlerinden bir adım önce.Sevmek istemeyenler kapılıverdi herkesten önce.Sevilen hiç sevmedi,sevemedi nedense.Sevilmeyen ne çok sevdi karşılık bile görmeden.
  Hep bir dengesizlik yaşattı aşklar bize,kaçar olduk bazen,bazen arar olduk.Ama hep kaçarken bulduk,en beklenmedik anda aldık onu içeri.
  Hep en meşgul anımızda!
  Ask dinlemedi bizi,biz hala asık olduğumuzu sandık,o bizden çoktan gittiğinde.Sonra bir türlü anlatamadık,inandıramadık kendimizi gittiğine.Kaybettik onu,derken aramaya başladık hiç ilgisi olmayan yerlerde.İçki şişelerinde,sigaranın dumanında,yıldızların arkasındadır belki dedik,belki bir derenin kıyısında,bir şatodadır belki,bir barakada...Senelerce,asırlarca aradık en doğru sevgi,en güzel aşk nerdedir diye.İçtiğimiz suya,Yediğimiz ekmeğe,Şaraba verdik adını.
  Kalbimize hiç bakmadık,hiç aramadık orada.KAPATTIK TÜM PENCERELERİNİ,BAKTIK HEP ORADAN ÇOK UZAKLARA.....

2 yorum:

DEFNE YAPRAĞI:)))))))) dedi ki...

o kadar güzelki beni alıp başka yerlere götürdü helede müzik eşliğinde diline sağlık sevgiler:)

Unknown dedi ki...

''Kaybederim korkusuyla yaklaşanlar kaybetti hep...''Gerçekten de hepsi bir bir yaşandı...