27 Eylül 2011

Bu aralar...

    Özledim blogumu ve okuyucularımı:) Nasılsınız? Tabi izleyicisi olduğum blogları takip ettim ama bu aralar yaptıklarımı anlatamadım. Bugün biraz sakin bir gündü hemen ''yeni bir kayıt'' girmeliyim dedim.

    Bu aralar neler mi yapıyorum? Sonunda evimizde ''Işıklar'' yandı:) Elektrikler açılıp, avizelerim takıldı, tam düşlediğim gibi oldu. Mobilyalar bir bir yerini aldı.


        Davetiyelerimiz bu akşam alınacak Sedef Davetiyenin kelebekli bir modeli vardı onu seçtim. Giriş           cümlemiz de :
            ''Hepimiz tek kanatlı melekleriz ve ancak bir diğerimizle bir araya gelirsek uçabiliriz.''  oldu.
     
       
        Kına yerimiz, müziklerimiz de tamam.Bir iki organizasyon işi beni bekliyor onları da hallettim mi baya kolaylaşacak işimiz.
     
         Balayı içinse Belek'i seçtik. Ets Tur'un bu yıl açılan oteli Maxx Royal'de olacağız. Daha önce giden varsa  yorumları bekliyorum.


   Dün ise Boncuğum' un  Çırağan'da ayaklarımı yerden kesip,   ''Benimle bir ömre var mısın?'' dediği günün birinci yılı dolmuştu. Işıldayan gözlerimizle birbirimize bakarken hayatımızdaki bir sonraki özel ''Evet''' imize odaklanıp, sözler verdik birbirimize. Mutlu ve huzurlu zamanlar geçirmek adına.


   Şimdilik tek dileğim meleklerimizin bizi koruması. Umarım her şey böyle güzel ve sorunsuz gider. Beni mutlu eden herkese ve her şeye, yanımda olan ve olmayı çok isteyip de olamayanlara da çok teşekkür ederim...

10 yorum:

tubitos dedi ki...

davetiye de söze bayıl-dımmmmm :)

gülümse dedi ki...

Tatlım herşey çok iyi gidiyor anladığım kadarıyla,çok şükür, hep böyle devam eder inşallah.ama çok özletiyosun kendini yaaa:(

Hestia dedi ki...

tubitos: Aklımda güzel bir iki cümle daha vardı ama anlaşılır olmaz diye vazgeçtim bunda karar kıldık beğenmene çok sevindim.
gülümse: İnşallah cnm böyle güzel gitsin her şey rahatlayalım bi de oo ne bloglar gircem ben daha:)

Unknown dedi ki...

ama ağlattın beni...
her adımında yanında olmak için can atan bir ablan var, kalbim seninle.
davetiye sözü gerçekten çok güzelmiş davetiye de öyle. tıpkı sizin gibi meleklerim...
bir zamanlar kozasından çıkmaya hazırlanan kelebekler vardı hatırlar mısın, kanatlarımız yaralıydı, işte şimdi bizi saracak ve sonsuz sevecek eşlerimiz var, onlarla tamamlanıyoruz ve inşallah bir ömür hep bu dakikalardaki, anlardaki gibi mutlu oluruz.
seni çok seviyorum meleğim.

DEFNE YAPRAĞI:)))))))) dedi ki...

bir ömür boyu mutluluk diliyorum sevgiler:)

DEFNE YAPRAĞI:)))))))) dedi ki...

bir ömür boyu mutluluk diliyorum sevgiler:)

Hestia dedi ki...

Nanum karşılıklı ağlatıyoruz galiba birbirimizi:( İki melek yanyana bak mutlu ediyolar beni her gördüğümde:)

Fikir projeleri: Güzel dileklerin için çook teşekkür ederimm:))

lamore del calcio dedi ki...

canımmm ya. tüm kalbimle diliyorum ki, her şey gönlünce olsun, her şey mükemmel geliyor kulağa:) bir kerecik ama bir kerecik yaşanacak ve eminim çoook içine sinecek her şey :)

not: avizeleri kıskandım, hani 10 günlük evliyim, bizde hala yok da :)

Hestia dedi ki...

lamore del calcio: Biz de ''bi kerecik'' yaşanacak bu özel zamanlara çok değer veriyoruz ondan da çok yoruyoruz kendimizi farketmeden. Ah o avizeler:)) Mobilyalardan, beyaz eşyalardan hatta ev bulmaktan bile daha zor oldu seçmek:) Ev cottage tarzı olup, tüm avizecilerde şu metal aksamlı avizeler olunca ''eski ''bir şeyler demekten kendimi alamadım:) Ama çok içime sindi bir ara resimlerini paylaşırım. Sen de iyileştin umarım, düğün nazarıydı geçti değil mi)?

nihal dedi ki...

ah o makyaj masasına bittim...