10 Ağustos 2011

Wish List: SMEG

    Akşam saatlerine iyice yaklaştığımız bu vakitte orucun da etkisiyle kendimi buzdolabı ararken buldum:) Evimiz tutuldu bilmeyenlere müjdeyi buradan duyurabilirim değil mi? Sıra geldi mobilya, televizyon, beyaz eşya( ya da renkli eşya ) bıdı bıdı arayışlarına.

     Buzdolabı dediğimiz nedir ki yiyecekleri saklayan bi' kutu. Zaten oldum olası görüntülerini de sevememiştim. Soğuk dolap, koca dolap !! Gelir mutfağın bi köşesine yerleşir hareket bile ettiremeden öylece yıllar boyu kalır. Ama smeg, gronje vee arçeliğimizin de atılımlarıyla vintage aşkım canlanmadı değil!!

                                                      EVEEETT!! NEDEN OLMASIN??



           Kırmızı parlak buzdolabı gronje marka. Aynı dolabın renk seçenekleri arasında krem rengi de var.


       Smeg'ler tam bi retro havası taşıyor. Renk seçenekleri de oldukça fazla:) Ancak son trend deluxe buzdolablarındaki çoğu özellik yok tabiki de ve iç hacimleri küçük. Ama bu olumsuz özellikler onların -bir buzdolabından beklenmeyecek şekildeki- ''şirin''liklerini yok edemez.


                                       


4 yorum:

zeynep dedi ki...

Ne keyiflidir şimdi yeni ev döşemek . Kolay gelsin . Pembe iki kapılı olan buzdolabı çok şirin . Retro tarzı sevenlere..

Hestia dedi ki...

Keyifli tabi:) Yeni bir yaşama başlamak hem de yıllarca hayalini kurduğum ''boncuğumla'' olması...ama tabii çoook fikre ve yardıma ihtiyacım olduğu kesin.Uzayıp giden listelerde kaybolmuş durumdayım..

evrim dedi ki...

smeg buzdolaplari gercekten HARIKA
http://maffionista.blogspot.com/

Adsız dedi ki...

Değerli site yöneticisi sitenizi çok beğeniyorum makallelerinizin devamını sabırsızlıkla bekliyorum Dell destek firması olarak başarılarınızın devamını beklerim