23 Ağustos 2011

Gelinlik Telaşı

 Gelin olcağıma göre gelinlik almam gerek, evleniyorsam eğer o beyaz büyülü tasarımları deneyip birine 'işte bu' demem lazım...E o zaman vakti gelmişken gözüme kestirdiğim gelinlikçilerden randevu almalıyım!
 Hadi bakalım başlayalım gelinlik koşuşturmasına. Cumartesi öğleden akşama kadar çeşitli saat aralıklarıyla aldım randevularımı. Boncuğumu da yanıma alıp o heyecanı birlikte yaşamalıyız di mi ama? Sonra provalara gelmese de olur ama o ilk gelinliği denediğim an yanımda olmalı! Ben inanmıyorum o düğün öncesi gelini damat görmesin gelinlikle büyü bozulur vs kalıplara. Neden işin büyüsü bozulsun canım, bunca yıl hayalini birlikte kurduğunuz şeylerde tabiki de yanyana bulunulucak. O zaman gelelim gelinlik modellerine, hem sizlere de yardımcı olurum belki :)

  Hadi Başlayalım:
 Gelinlikte kuşağa bayılırım hele ki böyle güsel bi renk ve gelinlikle bu denli uyumlu olanlarına...



 Benim gelinlikte stilim sanırım ''romantik'' :) Çok sade ama bir o kadar titizlikle hazırlanmış detaylar, uçuşan tüller, doğal bir saç. Sonuç mükemmel!


  İnce bir fiziğim olduğu için balık model bir gelinlikte hiç fena olmaz diye düşünmekteyim. Pronovias imzalı alt resimdeki gelinlik gerçekten çok hoş. Ufak dantel detaylı kolları kullanılan fransız dantelinin kalitesiyle birleşince görüntü şükela!

 Ama gelinlikte ne kadar sadelikten yanaysam da kesinlikle duvak kullanmak istiyorum. Saç tokaları tüllü şapkalar yada çiçek formundaki saç süsleri bana göre değil. En azından gelinlik için tercih etmem. Uzun duvak, benim ardımdan bitmeyen bir masala yürüdüğümü simgelemeli:)




Yine pronovias'ın çok beğendiğim bir modeli..



 Gamze Özçelik'in dantel detaylı tülü de çok hoştu. Çıkarılabilir özellikte böyle bir şey düşünülebilir.Günün anlam ve önemine uygun. Tema 'Romantik' .



  Bu resimdeki modelin çok benzerini de ablam giymişti Akay'ın bir tasarımıydı. Gayet şık, zarif ve doğal..


 İşte bu düşüncelerle cumartesi günü başlıyorum ben de . Umarım sonsuz olur mutluluğumuz!

10 yorum:

Adsız dedi ki...

tabi ki damadın düğün günü hazırlanmış halini görmesi farklı..ama provalarda en azından fikir vermek için yanında bulunması insana iyi geliyor..hayran hayran bakıyorya benim eşimin o hali hiç gözümün önünden gitmiyor:)

zeynepin evi/ zeynep

lamore del calcio dedi ki...

en keyifli, çok keyifli adım bu işte:) ben resim saydım yukardan ve 3. sıradakine bayıldım :) umarım içine girince budur diyebileceğin gelinliğe, fazla hasret çekmeden kavuşursunn

Hestia dedi ki...

ZEYNEP: Bnde nişanlık seçerken yaşadım o duyguyu hayran gözlerle beni seyreden biri vardı:) Kimbilir şimdi neler hissedecek:)) ve kimbilir daha ne güzellikler hissedeceğiz birlikte.
LAMORE DEL CALCIO: Keyifli değil mi? Ben de özel olmasını istedim iki araya bi dereye sıkıştırmamak için de bu kadar bekledim. Geç kalmış olmam umarım.Ekim geliniyim malum.

zeynep dedi ki...

4. ve sonuncu sıradaki gelinlikleri çok beğendim . Hayallerindeki gelinliğe ve mutluluğa kavuşmanı dilerim .

tubitos dedi ki...

inşallah gönlüne göre olanı bulursun canım çok keyifli bir cumartesi günü geçireceğin kesin

gülümse dedi ki...

ekim geliniiii,az kalmış, hadi hayırlısı bakalım:)benim henüz düğün tarihim belli olmadığı için gelinliklere iç geçirerek bakıyorum sadece:)

Hestia dedi ki...

ZEYNEP,TUBİTOS: Güzel dilekleriniz beni mutlu etti:) Cumartesi günü keyifli olsun ve dudağımdaki uçuk geçmiş olsunn :)niye çıktı ki şimdi o:))
GÜLÜMSE: Çok azz kaldı çok heyecanlıı... iç geçir tabii ama günün birinde içinde olacaksın merak etme:)

Unknown dedi ki...

Benim bebeğime hepsi yakışır ama şunu bil, askılar arasında gezinirken gözüne bir gelinlik çarpacak onu denemek isteyeceksin.
Ve ondan sonra istediğin kadar gez, ilk denediğin gelinlik aklında kalacak.
Çünkü gelinle gelinlik arasında kurulan o bağ öyle duygusal öyle naif bir heyecan ki, anlatamam:)
Benim gelinliğime gerçekten çok benziyormuş sonuncusu.

Hep mutlu ol, önemli olan bu tatlım.

Hestia dedi ki...

Hihoytt yakışır tabi ama benim dudağım uçukladı şişti çok:(( Ördek kız ve nişanlısı olarak gideceğiz artık gelinlikçilere..Ah bu nazaarr:)) Nanum gelişine az kaldı özledim..

Adsız dedi ki...

Ne güzel bir koşuşturmacadır,bilmezmiyim..
Eğer fikir olacaksa kızkardeşim geçen ay evlendi ve Justin Alexander markalı bir gelinlik giydi,bu markaya bir bak istersen tam romantik prenseslere göre modeller var...
Naçizane fikrim..
sevgiler..
evcilik-evcilik.blogspot.com
İjlal..