8 Temmuz 2012

Nerelerdeyim Ben??

     Şu içimizi huzurla dolduran görselleriyle yazan Hestia da nerelere kayboldu?
     Nerelerdesin sen diyen sevgili blog severler, geldim işte!!
   

     Nisan ortasında baharın gelişiyle, yeni bir iş ile farklılıkları da kattım hayatıma.Üretim planlama uzmanı olarak Burberry markası için çalışmaya başladım.


                         Tekstilin göbeğinde olan Bursa'da da farklı bir iş yapma olasılığı az gibiydi:)





                Tabi yeni mezun olup böyle komplike bir iş ile ,iş hayatına girişim bende sudan çıkmış balık etkisi yarattı:) Tekstil mühendisi olmamama rağmen bir anda işin göbeğinde bulunca kendimi ; iki ayda ribana, ekstrafor, reçme gibi daha önce tanışmadığım kelimeleri konuşurken buldum. Burberry Men'ler bendeyken bir de ekip liderinin isteği üzerine Kıds'leri de bana verdiklerinde sevinsem mi üzülsem mi bilemedim:) Ama modelleri inceledikçe kız bebiş bekleyen hamiş ablam gözlerimin önünde canlandı , nasıl tatlı, nasıl güzel şeyler onlar. Malzemelerini bile planlarken heyecan duyuyorum, ama ellerimin altından o şirin modeller giderken bir anda bağırıp: ''Durun ben teyzişko olacağım, bu modellerin hepsinden birer tane de bana verin!'' diyesim geliyor:) İçimdeki heyecanlı ufaklığı nasıl susturacağım konusunda ise hiç bir fikrim yok!!






   İşte Hestia'nız bu aralar anlatılan durumlarda... Yoğun, heyecanlı..Bu gün Pazar haftanın en sediğim günü! Sevdiklerim yanımda, 4 kişiyiz aslında bir de yarımımız var küçük Şimal! Bugün ona ciciler aldık, sevimli mi sevimli. Annesi benden heyecanlı, ara sıra ağlamaklı, çokça gülümsemekte ama, dünyanın en güzel şeyine sahip olacağı günü sabırsızlıkla bekliyor.Bu heyecanlı annenin yolculuğunda ona eşlik etmek isteyenler :

    buraya ve de buraya tıklayabilir:)

   Dekorasyon yazısı mı bekliyordunuz?? Tüh bu sefer olmadı:) Cupcakelerim siz isteyin ben yazayım,, bir sonraki yazımı bekleyin yaz için balkonlara çıkacağız birlikte!

                                                            Mutlu Pazarlar!

3 yorum:

Unknown dedi ki...

Merhaba, ben de Tekstil Mühendisliği mezunuyum, yazasım geldi aynı bölümden olduğumuzu görünce:) bloguma beklerim:)

sevgiler...

http://evimbenimatolyem.blogspot.com/

Hestia dedi ki...

:) hoşgeldin bloguma ama ben tekstil müh. değilim ki.. olmamama rağmen tekstilin göbeği bursa'da yaşadığım için işin içine düştüm:)

Unknown dedi ki...

pardon, postta olmadığın yazıyormuş:) ben niye öyle anladım ki:)