31 Ekim 2011

Ne çok şey biriktirdim...

   Sonunda burdayımm iştee!!

  Nihayet koşuşturmacalarım bitti! Düğünüm 15 Ekim tarihinde pek de güzel oldu:) Yağmur gün boyu hiç yağmayarak beni sevindirdi, güneş pırıl pırıl içimizi ısıttı ama Bursa'nın meşhur lodosu yalnız bırakmadı bizi, gelinliklerle dış mekan çekimi için gittiğim kırlarda ''doğal olmalı'' diye kuaförüme milyonlarca kez söylediğim saçım lodosunda etkisiyle gerçekten ''doğal'' oldu:)


   Hayallerimizi süsleyen 1960 model kırmızı Chevrolet'imiz o gün bizi ağırlamaktan oldukça memnundu ve gelin bebeğim odamdaki kutusundan çıkıp arabanın üzerindeki yerini bulmuştu.



   Düğün sonrası, balayı ise kelimenin tam anlamıyla rüya gibiydi, tüm bu detaylara ayrı ayrı postlarda değineceğim ama şimdi şöyle üstten üstten geçeyim dedim.


   Yeni evimizde her sabah uyandığımda bunun bir rüya olduğunu ama aslında benim yıllardır hayalini kurduğum gerçeğime kavuştuğumu anladım. Evet ben gelin olmuştum, düğünüm olmuştu herkesler gelmiş mutlu mutlu danslar etmiştik beraber, nasıl olacak derken bitivermişti tüm bu hengame. Yavaş yavaş hepsini düşünüp gülümsemek, sağ parmağımdan sola geçen yüzüğe alışmakla geçti yazmadığım zamanlarda vakitlerim.
   Durup durup eşimle birbirimize : '' Güzel olacağını hayal ediyorduk ama bu kadarını biz bile tahmin edemedik.'' diyoruz. Evliliğin ilk günleri, ilk haftası derken ikinci haftasını da doldurduk bu cumartesi.



   Güzelliklerin yanında ülkemizin yaşadığı sıkıntılar, şehitlerimiz, Van'daki acı deprem de derinden sarstı beni bu dönemde. Depremle ilgili yayınları, gazetelerde çıkan haberleri okuyamıyorum, görüntülere ve resimlere ise tahammülüm yok kendimi hiç bir koşulda tutamıyorum:( Depremin yarattığı hasar biten on iki yıla rağmen geçmedi bende.Bu yüzden blogumdan bile bir süre uzak durdum, ama şimdi daha iyiyim ve işte burdayımm..!!

     Merhaba!

10 yorum:

gülümse dedi ki...

Hestiaaaa merhaba,özlettin kendini ama geçerli sebeplerin vardı:)Allah hayırlı uğurlu etsin,bir yastıkta kocatsın

CEPAYNASI dedi ki...

bu duyguların ömür boyu sürmesini diliyorum,
mutluluklarrrrr:)

Hestia dedi ki...

Gülümse: Ben de özledim blogumu ve sizi:))Uğur böcekleri konsun hepimzin üzerine:)
Cep Aynası: Umarım ömür boyu sürerler, umarım hep böyle masal tadında biter günler...

pembe bloğum dedi ki...

mutluluğun daim olsun...
sevgilerle...

lamore del calcio dedi ki...

hoş geldin :)

inanmıyorum ya, ben hep düğününde yağmur yağdı sandım, üzüldüm. neyse ki o şehirde yağmamış meğer:)

mutlu olacaksın ona şüphe yok, ama adettendir ben yine de mutluluk dileyeyim ;)

Hestia dedi ki...

pembe blogum: iyi dileklerin için sağol, bu arada memnun oldum ilk yorumun sanırım:)

lamore del calcio: hoş buldum:)
Yağmadı ama tabi pek de sıcak değildi, gece çok yağdı ama düğün gündüz olduğu için bizi etkilemedi. Balayında da ilk gün hava biraz bozuk olsa da ilerleyen günlerde denizin keyfini çıkarttık, yandık bile:)

tubitos dedi ki...

ayy arabaya bayıldım tam beni istediğim gibi klasik :) çok hoş görünüyorsun daha çok foto görmek dileğiyle mutluluklar :)

Hestia dedi ki...

tubitos: beğenmene sevindim, valla istiyosan, hayalinse mutlaka sahip ol'! Benim de hayalimdi eve düğünden geriye kalan anıların içinde arabayla geçirdiğim dakikalar en ön sıralarda yer alıyor gerçekten çok eğlenceliydi:)

Unknown dedi ki...

Canım benim, "eşim" yazdığını okuyunca burnum sızladı, ah benim güzelim büyümüş de eşi olmuş, eş olmuş.
Çok sevin birbirinizi hep böyle mutlu olun.
Allahım mutluluğunuzu daim etsin, yüzlerinizdeki ışıltıyı bir ömür korusun.
Daha büyük heyecanları, mutlulukları paylaşmak dileğiyle.
Sizi seven ablanız

Hestia dedi ki...

Nazsevik: Canımın içi, ben de ''eşim'' yazarken değişik hissettim, söylerken de. Ama bu duruma çabuk alıştım sanırım, seve seve:)
Biz de seni, çokk hemde çook seviyoruz!