10 Ekim 2011

Love of Cottage

   Günlerdir uğrayamadım affedin, nasıl da özledim sizinle bir şeyler paylaşmayı:)
Tarih 10.10.11'i gösterdi.Dün gece boncuk gözlüm ''5 koca yılın ardından son 5 gün '' yazınca irkildim. Düğünümüze son 5 gün var inanılır gibi değil, onca yıl nasıl da geçip gidivermiş. Hedefler, hayaller, düşler nasıl da birbiri ardına sıralanmış ve gerçeklerle bütünleşmiş. Biz üç renkli bilye ise bugün benim küçük yuvamda tüm parlaklığımızla son düzenlemeleri yaptık.Bilyeler kimler mi? Tüm zorluklarla baş eden ama artık hayattan biraz yorulan ''Yorgun savaşçımız'' annem, varlığını daima yanımda hissettiğim; birileri için hep ''küçük'' kaldığımı bildiğim ve ''o''nun koşulsuz sevgisiyle rahatladığım ''küçük annem'' yani ablam ve üçüncü bilye ise başka renklere karışacak olan ''yeni gelin'' ben:) Evet, güzeldi.Farklı olan renklerimiz gibi hissettiklerimiz de farklıydı. Yatak odasından sevinç çığlıkları atan annem gelinliğimi ilk kez görüyor, duygulanıp gün boyu ablamla bana '' Allah size de çocuklarınızı telli duvaklı gelin etmeyi nasip etsin.''diyor.Gururlu..Ablam son zamanlarda yaşadığı sağlık sorunlarını unutmuş ağrıyan kollarına aldırmadan temizlik yapıyor bir yandan da o ''pratik'' çözümlerinden bulup yine benim kafamı karıştıran tüm düşünceleri silip atıyordu, farkında olmadan. Ben ise heyecanla yaklaşan günleri beklerken çok özlediğimi ve özleyeceğimi düşündüğüm bu üçlü bilye oyununun her anını doyasıya yaşama telaşındaydım.
  Hadi daha fazla duygusallaşmayayım ben ki size de bol resimli bu post'un keyfini çıkarmak kalsın.

  Gelinliğim hazır getirip yatak odama koydum kuaföre giderken evimden alıp kuaförde giyeceğim, herkese sürpriz olsun:) Şimdilik bu kadarcık:)


  E gelinliğim gelince aksesuarlarım ve el buketimi de getirdim. Bu yapay olan, düğün günü renkli çiçeklerden canlı bir el buketi daha yaptıracağım. Kızlara atmak için:)Bakalım kim tutacak.



                                          Ve evden bir kaç detay ''home sweet home''








                                      Yağmursuz bir hafta sonu diliyorum:) Dua edin benim için...

9 yorum:

lamore del calcio dedi ki...

ne kadar şirin bir evin var:) country tarzı dedikleri bu olsa gerek. ve düşn seni tanımıyorum ama evin seni anlatıyor gibi geldi, sanırım ev ve blog tasarımın tarzı aynı :) mutlu ol, çok mutlu ol, çocuklarını telli duvaklı evlendir bir gün :) her şey güzel olacak...

gülümse dedi ki...

ahhhhhhh tatlım ne güzel haberler.inşallah herşey istediğin gbi olur ve o gün hiççççç yağmur yağmaz

zeynep dedi ki...

Herşey çok güzel olmuş canım . Size sonsuz mutluluklar diliyorum .

Unknown dedi ki...

beraberken ne söylesem bilmem ki, "hiç ayrılmayalım" hepsi bu!
küçük annen, nanu

DEFNE YAPRAĞI:)))))))) dedi ki...

mutluluklar sizlerle olsun sevgilerimle:)

lamore del calcio dedi ki...

ay nasıl merak ettim seni. cumartesi havaya küfür edip durdum ve seni düşündüm. umarım her şey gönlünce olmuştur ve oluyordur...

Rainbow Gatherer dedi ki...

hayırlı olsun, şimdiden mutluluklar, bende çok kısa süre önce evlendim :=) ev dekoru beğenilerimiz birbirine uyuyor. blogumdan izleyebilirsin sende , görüşmek üzere ;)

http://rainbowgatherer.blogspot.com

tubitos dedi ki...

eee hani düğün postu :)

Fido dedi ki...

bunlar harika detaylar!! anladığım kadarıyla evinizi country tarzı döşemişsiniz!!süper!!sevdiceğinizle ömür boyu çok mutlu yaşayın :)