7 Temmuz 2011

Ş!R!n Şeyler

    Herkese günaydın!! En sevdiğim ayın 7.günü. Her şey sonunda yoluna giriyor dünü bizim şansımızın döndüğü gün ilan ettim. O yüzden böyle inanıp davranacağım.Mutluyum!! Nişana çok az kaldı,dün bu şirin şeylerden satın aldım masaların üzerine konulacak hediyelikler. Melek figürünü hep çok sevmişimdir bunları görünce dayanamayıp aldım. Bugün krem rengi tüllerle süsleyip elbisemin renginde kurdeleyle bağlayacağım ve hazır olacaklar. Biraz uğraştım hepsini farklı yerlerden temin ederken ancak böyle içime sindi diyebilirim. Paketten 4 farklı şekil çıkıyor mat beyaz melek düşünmüştüm ama bulamadım olsun bunları da sevdim:)


     
        Nişan yerimiz içinse bir organizasyon firmasıyla anlaştık canım ablamın katkılarıyla:) (-Özledim seni-) Masaların üzerine dantel runner ve  yine elbisemin renginden masa çiçeği ortasında mum, sandalyeler beyaz tek bir pembe çiçekle süslenecek. Umarım her şey güzel olur:) Bu da nişan yerimiz ama bahsettiğim süslemeler kullanılacak.


     
         Çarşıda yorgunluktan bitmiş bir haldeyken bunu gördüm ve dayanamadım ehehe kokoş biraz ama sevdim:) Resim çekimlerinde hoş olur diye düşündüm.

                                              Konfetiyi atma şerefini kime bahşetsem acaba???:)


                İşte böyle hazırlıklar tamamlanıyor, zaman daralıyor. Onun dışında heyecanlıyım:)

4 yorum:

Unknown dedi ki...

heey bunlar çok güzel, nereden buldun, fiyatları nasıl?

Hestia dedi ki...

''Meleklerin Sözü Var'' ehehehe melekler korusun bizi diye aldık:) Maliyeti az çabası çok:) Tamam tamam konfetiyi sen patlat:)

pempe gönlüm sende dedi ki...

burası neresiki acaba öğrenebilirmiyim?

Hestia dedi ki...

nişan yeri Bursa Burçman Otel Çatı terası,onu merak ettin sanırım:)