18 Temmuz 2011

Make a Better Place

   Küçük detaylarla uğraşmayı oldum olası sevmişimdir. Beklenen gün öncesi ayrıntıcı kişiliğimle bir kez daha yüzleştim:) Bu sıcaklarda gündüz dışarı da çıkılmayınca hem vakit değerlensin hem de ilerisi içi hoş bir hatıra kalsın diye bu tatlı şeyleri yaptım.

         
                             Yaka çiçeği:  Malum nişan dolayısıyla yoğun bir elbise arayışındaydım nihayet elbisem hazırlandı ve teslim aldım. Ancak erkek ve kızın nişanda takım gibi olmalarından pek bi sıkıldım kravat- elbise uyumu artık öyle çok kullanılır oldu ki hiç bi esprisi kalmadı. Ben de genelde düğünde takılan gelinin el çiçeğinden hazırlanan ve damadın yakasına takılan bu çiçeklerden yaptım. Güzel durursa kullanılabilitesi var:)
                                                                      Sizce nasıl?



                                        Çiçeğin arkasına monte ettiğim iğne ile tamamlanmış oldu.


     Dediğim gibi bunlar öyle ufak detaylar ki:) Hayatı daha yaşanabilir kılmak için bu renkli şeylerle uğraşmak iyi geliyor. Ben bile bazen kendime gülüyorum. Bu oda fazla sıcak oldu ben kaçtım:)))

4 yorum:

zeynep dedi ki...

Fark yaratan da bu ufak detaylar değilmidir zaten . Her birine senin yaka çiçeğin gibi kendi özünden birşeyler katar insan . Ben beğendim . Eline sağlık .

Hestia dedi ki...

Beğenmene sevindim zeynep, yorumlarınla beni motive ettiğini söylemiş miydim?? Yaşamı yaşanılası kılmak için ufak detaylarla renklenmek gerek bazen...

tubitos dedi ki...

kravat-elbise uyumundan ben de sıkılmıştım,nişanımda da kullanmadık. bnm elbisem petrol yeşliydi o da siyah takım ve kravat taktı. uyumsuz muyduk tabiki hayır gayet de güzel oldu. bu yaa çiçeği fikri güzelmiş ama ;) hazırlıklarda kolaylıklar dilerim

Hestia dedi ki...

tubitos sana da kolay gelsin hazırlıklarında teşekkür ederim yorumun için.