27 Nisan 2011

Hadi Doğaya Dönelim...

     Sıkıldım bu yağmurlardan,puslu ve sisli havadan.Siz de benim gibi sıkılanlardan, nerede kaldı bu yaz diyenlerdenseniz ne duruyoruz hep beraber doğaya dönelim.Kolay ulaşılabilirlik,sadeleşme,eskiye dönüş,bireysellik,zamansızlık ve belkide en önemlisi doğaya dönüş, sürdürülebilirlik ve ekoloji kavramları tam da bu yılı nitelemekte.Akademik alanım ekonomi evet, ama şimdi o sıkıcı ifadelerin yerine ekolojiden, doğadan, huzurdan ve daha çok soyut şeylerden bahsetmek istiyorum. Çünkü hayat; somut şeylerle sınırlandırılamayacak kadar kısa.

    I'm sick of this rain and I want summer to come.If you think like me, let's go back to nature. I am economist but I do not want to talk about my business because, life is so short.




        Beyazın en risksiz tonu olan krem, öğlen ışığı ile birleştiğinde altın ışıltısını yakalar ve salonunuza lüks bir hava katar.

        The color of cream; reflects sunlight and creates a luxury image in your living room.



                            


  Beyazın rahatlatıcı ve dinlendirici enerjisi ile ertesi güne taze bir başlangıç yapmaya ne dersiniz? O halde yatak odanız ve banyolarınızdan bu rengi eksik etmeyin.

For a day of fresh, you should use white color in your bedroom and bathroom.






















3 yorum:

zeynep dedi ki...

Blogun güzel olmuş. Aramıza hoşgeldin.

inci çiçeği dedi ki...

2. ve son resimdeki renklere bayıldım:))

Unknown dedi ki...

Çok güzel evler var ya.
Zevk var paramızda olsun, neler yaparız hestiam:)
Seçimlerin ve yazıların da bir harika doğrusu...