23 Nisan 2012

İçimizdeki Çocuklar

     Bir 23 Nisan'ı daha geride bırakmak üzereyiz.Atamızın tüm Dünya çocuklarına, aslında biraz da içindeki çocuğu kaybetmeyenlere hediye ettiği bu özel güne damgasını vuran bir çok şey vardı...
   
     Öncelikle bayramdan bir kaç gün önce yayınlanmaya başlayan Turkcell'in reklamını bayıldım. Maddi kaygı gütmeden hazırlanan bu reklam bir çok ebeveyn için bir ders niteliğindeydi. Küçük cello canımızın ''telefonu telefonu telefonu bırak!'' repliği bütün gün kulaklarımdaydı.

     Sabah mutlu uyandım, içimdeki çocukla bir konuşmamız oldu ; bana kırlarda dolaşmak istediğini, bu güzel bahar havasını kaçırmak istemediğini söyledi. Tabiki dinledim onu, kırmak olmazdı çünkü bugün onun günüydü:)




                  İlk durağımız ; doğa harikası olan bir park oldu. Keyifli bir bisiklet turuyla üzerimizde biriken kış stresini attık. Kuş cıvıltıları detoks etkisi yarattı resmen.
                   Sonra çocukların gitmekten büyük zevk aldığı hayvanat bahçesine gittik. Dünyanın en masum yaratıkları olan çocuklar ve hayvanlar bir aradayken izlemeye doyum olmadı:)


          İşte ormanlar kralımız tüm asaletiye yatıyor!Burcumun aslan olmasından mıdır bilmem benim bu hayvana karşı fazla bir sempatim var:)


                                                     Çizgili pijamasıyla zebra kardeş:)


                                         Mutluluktan havalara uçan arı maya kostümlü tatlı çocuk!



                           Winnee The Pooh' lara da kış uykusu yaramış, suyun tadını çıkarıyorlar.

   
                               Şişko koyun, tüylü koyun ben sevemedim ama çocukların ilgi odağıydı.


                                                         İçinizdeki çocuğa iyi bakın!

22 Nisan 2012

Teknolojiye İnat Super Mario!


                Teknolojiye inat, ateri oynuyoruz bir kaç gündür. 90'ların tutkusuydu bizim ''Super Mario''muzdu..
 



                Hangimiz unutabilir ki, 1-1'indeki bu hak mantarının yerini:)  O yeşil tatlı şey aradaki boşluktan düşüp gitmesin diye ne çok çabalardık..



               3D, PS ve daha bilumum teknolojik şeye karşı vazgeçilmezmiş ateri, bence edinmelisiniz veya çocuğunuza mario'yu tanıtabilir, bu sevimli adamın prensesine kavuşmasına yardım edebilirsiniz:) 23 Nisan'da yaklaşırken güzel ve eğlenceli bir hediye olabilir, ama çocuğunuz hayatın gerçeklerinin- Ps 3'ün , Nintendo'ların, XBoxların farkındaysa kutusunu bile açmayabilir:)


                                                                 


                                                                 Mutlu Haftasonları!

10 Nisan 2012

Yağma Artık...

   Sıkıldım bu soğuk havadan, yağan yağmurlardan. Sıklıkla giriyorum, yorumlarınıza bakıyorum ama ne yalan söyleyeyim yazmak bile gelmedi içimden:) Hadi güneş bizi mutlu et, sımsıcak ışıklarınla doldur evlerimizi!
    Hep yağmur duası mı olacak, bu da güneş duası olsun:)