26 Temmuz 2011

Today is my birthday





                   I can't believe today I turn  23 . However; life is just beginnig i think:)
                            I am taking the day off to make some new wishes and dreams come true.
                                        I want to enjoy every bit of my day. Have an amazing day everyone!!










         Her şey ne de hızlı değişiyor, zaman öyle çabuk geçiyor ki, hayatın tüm renklerine bulanamadan yaş  alıyoruz.Aslında hep birer birer alıyoruz o yaşları ama yıllar ilerledikçe her yaş geçip gitmiş bir senemizi hatırlatıyor bize. Bir an seneler sonrasını düşündüm, aklım iplerini ellerime bırakıp gitti. Bilemediğim, henüz anlayamadığım bir hayale kapıldım. Nedense ürktüm ondan, hadi sevinelim henüz çok küçüğüm dedim aklıma.
Şimdi o da ben de mutluyuz çünkü bu benim günüm. :) 
       Yaşamımın her anını doyasıya yaşamak istiyorum herkese mutlu günler:))

Relaxing

    Geçen günlerden geriye tatlı bir gülümseme kaldı, 23'ünde yaşadığımız sevinç son buldu.Yaşadığım ev önce hızla dolup sonra bir anda boşaldı. Arkalarından ise sitenin sulama hortumunu kaptığım gibi suladım onları. Neyse ki gelenler memnun ayrıldı ve rahatladım. Şu son günlerdeki koşuşturma ve telaşta böylece omuzlarımdan gidiverdi . -Evet mutluyum.  Şimdi yeni telaşlar başlayacak umutla bekliyorum gelecek güzellikleri.




   Bu arada yarın doğum günüm ve Nestle Erikli ile iş görüşmesine gideceğim İnsan Kaynakları departmanı için. Sabah mutlu bir yılı daha geride bıraktığımı düşünüp içimdeki çocuğu da yanıma alıp çıkacağım evden. Bana şans dileyin:)

19 Temmuz 2011

1920's Wedding!!

 
      1920'leri yansıtan bir düğüne katılmaya ne dersiniz?  Ya da bu konseptte bir düğün ister miydiniz?  Ben çok beğendim:) Sade ve şıklıktan abartıdan uzak görüntüler yakalamanız olası...
















 
                                                                 Pastaya bayıldım!!


                                         Davetlerin olmassa olmazlarından cupcakeler:)Mmm nefis.


             Danteller Yükselişte! Gelin çiçeğinde kullanılırsa çok güzel sonuçlar alınacağına inanlardanım.



                                                                          Ve çiftimiz:)

   

18 Temmuz 2011

Make a Better Place

   Küçük detaylarla uğraşmayı oldum olası sevmişimdir. Beklenen gün öncesi ayrıntıcı kişiliğimle bir kez daha yüzleştim:) Bu sıcaklarda gündüz dışarı da çıkılmayınca hem vakit değerlensin hem de ilerisi içi hoş bir hatıra kalsın diye bu tatlı şeyleri yaptım.

         
                             Yaka çiçeği:  Malum nişan dolayısıyla yoğun bir elbise arayışındaydım nihayet elbisem hazırlandı ve teslim aldım. Ancak erkek ve kızın nişanda takım gibi olmalarından pek bi sıkıldım kravat- elbise uyumu artık öyle çok kullanılır oldu ki hiç bi esprisi kalmadı. Ben de genelde düğünde takılan gelinin el çiçeğinden hazırlanan ve damadın yakasına takılan bu çiçeklerden yaptım. Güzel durursa kullanılabilitesi var:)
                                                                      Sizce nasıl?



                                        Çiçeğin arkasına monte ettiğim iğne ile tamamlanmış oldu.


     Dediğim gibi bunlar öyle ufak detaylar ki:) Hayatı daha yaşanabilir kılmak için bu renkli şeylerle uğraşmak iyi geliyor. Ben bile bazen kendime gülüyorum. Bu oda fazla sıcak oldu ben kaçtım:)))

7 Temmuz 2011

Ş!R!n Şeyler

    Herkese günaydın!! En sevdiğim ayın 7.günü. Her şey sonunda yoluna giriyor dünü bizim şansımızın döndüğü gün ilan ettim. O yüzden böyle inanıp davranacağım.Mutluyum!! Nişana çok az kaldı,dün bu şirin şeylerden satın aldım masaların üzerine konulacak hediyelikler. Melek figürünü hep çok sevmişimdir bunları görünce dayanamayıp aldım. Bugün krem rengi tüllerle süsleyip elbisemin renginde kurdeleyle bağlayacağım ve hazır olacaklar. Biraz uğraştım hepsini farklı yerlerden temin ederken ancak böyle içime sindi diyebilirim. Paketten 4 farklı şekil çıkıyor mat beyaz melek düşünmüştüm ama bulamadım olsun bunları da sevdim:)


     
        Nişan yerimiz içinse bir organizasyon firmasıyla anlaştık canım ablamın katkılarıyla:) (-Özledim seni-) Masaların üzerine dantel runner ve  yine elbisemin renginden masa çiçeği ortasında mum, sandalyeler beyaz tek bir pembe çiçekle süslenecek. Umarım her şey güzel olur:) Bu da nişan yerimiz ama bahsettiğim süslemeler kullanılacak.


     
         Çarşıda yorgunluktan bitmiş bir haldeyken bunu gördüm ve dayanamadım ehehe kokoş biraz ama sevdim:) Resim çekimlerinde hoş olur diye düşündüm.

                                              Konfetiyi atma şerefini kime bahşetsem acaba???:)


                İşte böyle hazırlıklar tamamlanıyor, zaman daralıyor. Onun dışında heyecanlıyım:)

5 Temmuz 2011

Ç!çeğ!m! Görmüşmüydünüz?*

  Aslında nişan hazırlıkları içerisindeyim ama söz telaşında olanlar için sizle kendi söz çiçeğimin resmini paylaşmak istedim. Tam da istediğim gibi olmuştu:) O meşhur pullu payetli çiçeklerden almak zorunda değilsiniz. Biraz hayal gücü:) İhtiyacımız olan tek şey bence...