27 Haziran 2011

Adım adım hazırlıklar


   Bu yağmurlu pazartesi gününde yapılacak onca şey varken sallanmayı tercih ediyorum.Malum nişan hazırlıkları içerisindeyim günümüz belli 23 Temmuz:) Nişan organizasyonu için yerimiz de belli,ancak daha ayarlanması gereken o kadar çok şey var ki. Bir yandan nişan hazırlıklarına yoğunlaşırken diğer yandan bankalara gidiyorum iş görüşmesi için.On binlerce üniversite mezunu arasından daha iyi nitelikler sergileyip sıyrılmak epey zor. Şans dileyin:) Her şeyi yerli yerine koymak gerek, hayatı şekillendirmek.Biraz bunalsakta olması gereken bu.


                                                 Umarım bu zorlu yolda şans da bizimle olur...

22 Haziran 2011

Buyrun Sofraya

 
      Yazın ilk günüydü dün, artık yaz geldi diyebiliriz öyleyse:) Ne de çok bekletti kendini, bugün sabah balkonda sevdiklerimle kahvaltı ederken rüzgar gülünün delicesine dönmesini izleyip, ışıldayan havada yaşadığımız serinliğe daldım.Ve işte sonrasında bloguma yansıyanlar...

     Krem, şarap renkleri uyumu harika:) Doğal ahşabın kullanıldığı masaya en çok yakışan renk çifti...


                     Yılbaşı çiçekleriii:) Yeşilin ve çiçeklerin sofralarımızda yarattığı büyülü etki tartışılmaz...






Eğer bahçeniz varsa dışarıya çıkma zamanı




   
                                                         Mutlu sabahlar:) 

5 Haziran 2011

Love of Angels:)

  Ve nihayet biraz boş vakit bulup bu şirin şeyleri bitirebildim:) Ablamla keyifli bir pazar turunda karşılaştığımız tanesi 50 kuruştan satılan bu alçıları çok sevdik ama satan ayakkabı boyasıyla boyamış:) Neden değer vermemiş bu melekciklere dedim ve işte son halleri!! Ben çok sevdim ya siz?

  I find free time and finally I was able to complete this cute things. It was really very cheap, not even 1$.  They were stained with shoe polish, can u believe it?







                      And the final version is here: